Грижа За Зъбите на Кучета и Котки

PLATINUM Грижа За Зъбите

Постоянната грижа за зъбите на домашните ни любимци е пряко свързана с тяхната балансирана диета. но също така се нуждаят и от специални средства, с които да поддържате отличното им здраве.

OralClean + Care PLATINUM – изцяло естествена грижа за зъбите и устната кухина за кучета и котки

  • премахва зъбния камък
  • облекчава възпалени венци
  • бори се с лошия дъх

Качествени резултати. Лесен за използване.

PLATINUM Ефективно премахва зъбния камък

Ефективно премахва зъбния камък

Натуралните съставки в OralClean + Care се грижат за омекотяването на зъбния камък и отстраняването му от зъбите.

PLATINUM Ефективно премахва зъбния камък

Зъбен камък при кучета и котки

Научете повече за проблема и последиците от зъбния камък и защо премахването и предотвратяването на зъбен камък е толкова важно.

PLATINUM Ефективно премахва зъбния камък

Ефектът OralClean + Care

Екстракти от цитрусови семена и билкови масла в OralClean + Care се борят с бактериите, лошия дъх, зъбния камък и пародонтозата.

Продуктите Platinum За Зъбите

Нашите продукти

Научете повече за OralClean + Care като гел и спрей тук.

Продукти за естествена грижа за зъбите за кучета и котки

Нашите домашни любимци нямат възможност да си мият редовно и самостоятелно зъбите. Затова се нуждаят от нашата всеотдайност и грижа при това години наред. В нормална уста зъбите са чисти и бели  и венците прилепват гладко към зъб. Няма зачервяване, няма зъбен камък. По правило зъбите се „къпят“ в слюнка, бактерии и хранителни частици (плака) и ако те се измиват и премахват навреме, никога няма да се минерализират в т.нар. зъбен камък.  Зъбният камък е твърд и блокира кислорода при почистване на външния зъб и по този начин променя естеството на бактериите, които могат да живеят около зъба. Възпалението може да доведе до венечна бразда.

Накратко, ако не се извършва редовна, включително и домашна грижа за зъбите, плаката ще се минерализира във венечната бразда, ще се натрупа и ще разруши зъба.

Освен че зъбът може да бъде изгубен, може и челюстната кост да бъде увредена и дори да се разпадне. Бактериите в устата могат да засегнат и други области в тялото, което да предизвика инфекции в сърцето, черния дроб, бъбреците и практически навсякъде, където кръвта ги разнася.

Ако сме успели да ви убедим колко важна е оралната хигиена и за вашия любимец, ето продуктите Платинум - грижа за зъбите, които препоръчваме:

Гел Продукти OralClean + Care Форте за Орална Хигиена на Кучета и Котки

OralClean + Care Форте Грижа за зъбите

Серия Продукти за Орална Хигиена OralClean + Care

OralClean + Care за Орална Хигиена