Продукти за Орална Хигиена с 2 Апетитни за Кучета и Котки Вкуса

Продукти за Орална Хигиена на Кучета и Котки

Редовната грижа за зъбите за кучета и котки с продукти за орална хигиена PLatinum не само гарантира красиви зъби, но и предпазва от лош дъх, плака, зъбен камък и възпаление на венците. Чест и много добър съвет е редовното миене на зъбите с четка за зъби. Но опитът на безброй собственици на котки и кучета показа, че това е трудно за изпълнение на практика. Ако трябва да извършвате стоматологични грижи за кученца или котенца, по-късно приемането със сигурност ще бъде по-голямо. Но само малцина използват четка за зъби по време на тази фаза, защото зъбите обикновено все още са ослепително бели.

Естествена ефективна алтернатива в третирането и предотвратяването на зъбен камък с топ продукти за орална хигиена Platinum

Лесен за употреба:
Напръскай или намажи – само два пъти дневно

Продукти за орална хигиена OralClean + Care под формата на Spray & Gel

Спрейът OralClean + Care е по-лесен за употреба, тъй като е необходимо само да напръскате зъбите. Все пак не всички домашни любимци понасят звука при пръскането, ако не са свикнали с него, и затова OralClean + Care се предлага и под формата на гел, който трябва да втриете в повърхността на зъба с пръст.

Изпробван и изпитан вкус: и двата вкуса на продукти за орална хигиена OralClean + Care обикновено се приемат добре от животните. За повечето кучета бихме препоръчали OralClean + Care Класик, докато OralClean + Care Дива Сьомга е разработен по-специално за котки.

Продукти за орална хигиена OralClean + Care Форте – същата доза, по-добър ефект

OralClean + Care Форте съдържа същите вещества и активни съставки като варианта Класик, но в по-висока концентрация.

Лечението с OralClean + Care Форте е доказано като особено ефективно при животни с постоянен проблем със зъбния камък. При все тов не всеки домашен любимец приема веднага по-интензивния вкус и мирис на продукта – често се иска малко време, за да свикне животното.

Как да използвате продукти за орална хигиена Platinum?
Ние препоръчваме: първо Класик, после Форте!

За първия етап от лечението е за предпочитане да използвате OralClean + Care Класик.

Ако Вашият любимец го понася добре, след първата бутилка и ако това е необходимо, преминете на OralClean + Care Форте.

Как мога да подкрепя грижата за зъбите?

Зъбните проблеми могат да варират значително при кучета и котки. От една страна, те са свързани с храненето и грижите за зъбите, но могат да бъдат и генетични: Някои породи, особено малки и късоноси кучета, са особено предопределени за това. Следователно степента на необходимата стоматологична помощ може да варира значително при животни.