Продукти за Орална Грижа Oral Clean & Care Форте + 2 Варианта на Приложение

Приложение & Дозировка на Продуктите за Орална Грижа Oral Clean + Care Форте

Първоначалният етап на лечение с продукти за орална грижа Platinum обикновено трае 3 до 6 седмици, докато бъде отстранен зъбният камък. След това продуктът трябва да бъде прилаган веднъж на всеки 2-3 дни, за да се предотврати ново образуване на зъбен камък и да се елиминира лошият дъх.
Важно:
Не позволявайте на домашния си любимец да пие вода или да яде 30 минути преди и след третирането!

Продукти за орална грижа Platinum

Поддържащо лечение: прилагайте два пъти дневно

За превенция: прилагайте продукти за орална грижа Platinum веднъж на всеки 2 – 3 дни

Приложение и дозировка на спрея

Впръсквайте спрея върху външната страна на зъбите или директно върху засегнатите участъци. Броят на впръсквания за едно нанасяне зависи от теглото на животното.

Приложение & Дозировка на Продуктите за Кучета и Котки OralClean + Care

Приложение и дозировка на гела

Активните съставки са най-добре разпределими в устната кухина – чрез езика и слюнката, – когато гелът е нанесен върху външната част на горните зъби по следния начин:
1) Изстискайте точното количество гел (виж таблицата с дозировката) върху пръста си a). Повдигнете устната на домашния си любимец нагоре b). Прокарайте пръста си отзад напред по предния горен ред зъби от едната страна на устата c) d).
2) Повторете процеса 1) от другата страна на устата.

Приложение & Дозировка на Продуктите за Кучета и Котки OralClean + Care
Приложение & Дозировка на Продуктите за Кучета и Котки OralClean + Care

Съвет:
За да засилите ефекта, е допустимо след около 2 седмици да разтриете засегнатите участъци с марля или подобна материя. Този процес може да бъде повторен на всеки 3-4 дни.

За да бъде успешно отстранен зъбният камък, е от съществено значение да се придържате към правилен режим на лечение – за предпочитане е да нанасяте сутрин и вечер. В противен случай е възможно зъбният камък да се втвърди отново.

Продукти за Орална Грижа Platinum

и какви са последиците от недостатъчната грижа за зъбите на вашия домашен любимец

Повечето от нас знаят доста добре какво означава да имаш лоши зъби: Първо се появява зъбобол, след което следва неприятната процедура при зъболекаря. Последиците от недостатъчната грижа за зъбите върху кучета и котки не са различни.

Напротив: те могат да бъдат още по-фатални, тъй като домашните любимци трябва да бъдат под обща упойка по време на по-големи интервенции. Разбира се, повечето собственици на домашни любимци не искат да правят това на котката или кучето си.

Ето защо вече има нужда от действие при първите признаци на зъбен камък. Не е нужно да отивате веднага при ветеринар, а по-скоро можете сами да предприемете действия по грижата за зъбите на вашия домашен любимец. За съжаление, само няколко кучета и котки толерират миенето на зъби, но за щастие има много добра алтернатива: Просто напръскайте с продукти за орална грижа OralClean + Care върху зъбите на вашите домашни любимци или нанесете продукта върху зъбите под формата на гел.
При редовна употреба ще бъдете изумени колко положително това се отразява на здравето на зъбите на котки и кучета.

Основата за това е създадена от екстракт от цитрусови семена, който се използва в естествената медицина като антибактериално средство.

Без плака, без зъбен камък!

Едно от последиците на зъбния камък е пародонтитът, бактериална инфекция, която може да причини непоправими увреждания в устната кухина. Ако не се лекува, единствената възможност е механичното отстраняване на зъбния камък от ветеринаря, което обикновено се извършва под обща анестезия. 

В най-лошия случай ветеринарният лекар трябва да извлече целия зъб. За по-възрастните животни и тези с предшестващи медицински състояния обаче общата упойка често може да бъде рискована процедура.
Преди състоянието да достигне този етап, трябва да опитате OralClean + Грижа за кучета и котки.

Благодарение на продукти за орална грижа OralClean + Care …
… можете да спестите на домашния любимец упойката, която участва в отстраняването на зъбен камък. Всички анестетици натоварват значително тялото.