Продуктите PLATINUM & Грижа за Зъбите

PLATINUM & Грижа за зъбите

Нашите домашни любимци нямат възможност да си мият редовно и самостоятелно зъбите и тук на помощ идват продуктите Platinum за устна хигиена. Затова се нуждаят от нашата всеотдайност и грижа при това години наред. В нормална уста зъбите са чисти и бели  и венците прилепват гладко към зъб. Няма зачервяване, няма зъбен камък.

Верни на нашето мото „зарадвай  любимеца си с продукти PLATINUM“, ние влагаме всички естествени съставки за благосъстоянието на нашите приятели. Наша цел е да дадем на вашия домашен любимец здравословен живот! Ето защо се фокусираме върху естествените грижи от най-ранна възраст. Поради естествените и традиционно доказани съставки, толерантността е особено добра – вашият малък приятел ще ви го покаже с отлично общо благосъстояние!

Продуктите Platinum OralClean + Care – Натурална грижа за устната хигиена за кучета и котки с ПЛАТИНЕНО качество

  • отстранява зъбния камък
  • облекчава възпалението на венците
  • елиминира лошият дъх

Важно: Не позволявайте на домашния си любимец да пие вода или да яде 30 минути преди и след третирането!
За да бъде успешно отстранен зъбният камък, е от съществено значение да се придържате към правилен режим на лечение – за предпочитане е да нанасяте сутрин и вечер. В противен случай е възможно зъбният камък да се втвърди отново.

Продуктите Platinum - лесни за употреба, отлични резултати!

PLATINUM Ефективно премахва зъбния камък

Ефективно отстраняват зъбния камък

Натуралните съставки в Продуктите Platinum OralClean + Care се грижат за омекването на зъбния камък и за отстраняването му от зъбите.

PLATINUM Ефективно премахва зъбния камък

Зъбен камък при кучета & котки

Научете повече за проблема и последиците от зъбния камък и защо отстраняването и предотвратяването е толкова важно.

Продуктите Platinum & Грижа за зъбите

OralClean + Care ефект

Екстрактът от цитрусови семена и билковите масла в OralClean + Care противодействат на бактериите, елиминират лошия дъх и предотвратяват пародонтита.

Продуктите Platinum За Зъбите

Ефективно отстранява зъбния камък

Научете повече за OralClean + Care гел & спрей и техните възможности в перфектната и професионална грижа за оралната хигиена на вашия четириног приятел.

Ако сме успели да ви убедим колко важна е оралната хигиена и за вашия любимец, ето продуктите Платинум - грижа за зъбите, които препоръчваме:

Гел Продукти OralClean + Care Форте за Орална Хигиена на Кучета и Котки

Продуктите Platinum OralClean + Care Форте

Нашите домашни любимци нямат възможност да си мият редовно и самостоятелно зъбите. Затова се нуждаят от нашата всеотдайност и грижа при това години наред. В нормална уста зъбите са чисти и бели  и венците прилепват гладко към зъб. Няма зачервяване, няма зъбен камък.

По правило зъбите се „къпят“ в слюнка, бактерии и хранителни частици (плака) и ако те се измиват и премахват навреме, никога няма да се минерализират в т.нар. зъбен камък.  Зъбният камък е твърд и блокира кислорода при почистване на външния зъб и по този начин променя естеството на бактериите, които могат да живеят около зъба. Възпалението може да доведе до венечна бразда.