2 Топ Продукта за Премахване на Зъбния Камък при Кучета

Ефективно Премахване на Зъбния Камък при Кучета и Котки

Ефективен, но нежен продукт за премахване на зъбния камък при кучета и котки

В народната медицина екстрактът от цитрусови семена се използва заради антибактериалните си качества. В OralClean + Care комбинацията от естествени съставки и билкови етерични масла почиства зъбите като постепенно разгражда бактериалния слой за нежно премахване на зъбния камък и плаката. Висококачествените съставки проникват дълбоко във венците, като неутрализират възпалението и облекчават болката, ако венците са възпалени.
Всички съставки на OralClean + Care са 100% натурални и отговарят на изискванията за безопасност на храните.

Само най-доброто, разбира се

Емайлът на зъбите остава незасегнат, тъй като този метод на отстраняване на зъбния камък не се извършва с киселини. Екстрактът от цитрусови семена в OralClean + Care е добит от семената, не от месото на плода и поради това е некиселинен. Освен това алкохолното съдържание при едно нанасяне е толкова ниско, че не бива да имате никакви притеснения, когато го давате на домашния си любимец. Той ще поглъща малка част от OralClean + Care с всяко приложение, но това е напълно в рамките на допустимото и не представлява какъвто и да било риск за здравето на животното.

PLATINUM Ефективно премахва зъбния камък

Премахване на зъбния камък с изцяло натурални съставки

Екстрактът от цитрусови семена и билковите масла в OralClean + Care противодействат на бактериите, елиминират лошия дъх и предотвратяват пародонтита.

Верни на своя девиз „да доставяме радост на вашия домашен любимец“ – в Platinum ние наистина използваме единствено естествени съставки за благосъстоянието на четириногите ви приятели!
Нашата цел е да дадем на вашия домашен любимец здравословен живот. Ето защо се фокусираме върху естествените грижи от най-ранна възраст.
Поради естествените и традиционно доказани съставки в нашите продукти, толерантността към тях е особено висока – вашият малък приятел ще ви го покаже с по-добро общо благосъстояние.
 

Вашите въпроси – нашите отговори:

Има ли киселина в OralClean + Care?
Не, той съдържа само екстракти от цитрусови семена и билкови масла. Разликата се крие в ефекта: маслото е подхранващо, предотвратява инфекцията и омекотява плаката в дългосрочен план. Киселината би атакувала не само плаката, но и зъбите и зъбния емайл при интервенцията за премахване на зъбния камък.

Колко високо е съдържанието на алкохол?
Делът на алкохола, измерен спрямо дозата на приложение, е толкова малък, че няма риск за кучето или котката. В резултат на това продуктът може дори да се дава на болни животни без никакви резерви. Необходим е малко алкохол, тъй като той служи като носител на активните съставки. Съотношението обаче е идентично или по-ниско от това в течни лекарства, подходящи за деца.

Продуктът работи ли и за обезцветяване на зъбите?
Не, тъй като OralClean + Care не е избелващо средство и не съдържа киселини, няма ефект върху обезцветяването, а само за премахване на зъбния камък. Той не атакува зъбния емайл и има много нежен ефект.

OralClean + Care Форте за орална хигиена при кучета и котки

Гел Продукти OralClean + Care Форте за Орална Хигиена на Кучета и Котки

OralClean + Care за премахване на зъбния камък

Серия Продукти за Орална Хигиена OralClean + Care