Премахване на Зъбния Камък при Кучета и Котки

Ефективно Премахване на Зъбния Камък при Кучета и Котки

Ефективен, но нежен

В народната медицина екстрактът от цитрусови семена се използва заради антибактериалните си качества. В OralClean + Care комбинацията от естествени съставки и билкови етерични масла почиства зъбите като постепенно разгражда бактериалния слой и нежно премахва плаката. Висококачествените съставки проникват дълбоко във венците, като неутрализират възпалението и облекчават болката, ако венците са възпалени.
Всички съставки на OralClean + Care са 100% натурални и отговарят на изискванията за безопасност на храните.

Само най-доброто, разбира се

Емайлът на зъбите остава незасегнат, тъй като този метод на отстраняване на зъбния камък не се извършва с киселини. Екстрактът от цитрусови семена в OralClean + Care е добит от семената, не от месото на плода и поради това е некиселинен. Освен това алкохолното съдържание при едно нанасяне е толкова ниско, че не бива да имате никакви притеснения, когато го давате на домашния си любимец. Той ще поглъща малка част от OralClean + Care с всяко приложение, но това е напълно в рамките на допустимото и не представлява какъвто и да било риск за здравето на животното.

PLATINUM Ефективно премахва зъбния камък

Само най-доброто, разбира се

Екстрактът от цитрусови семена и билковите масла в OralClean + Care противодействат на бактериите, елиминират лошия дъх и предотвратяват пародонтита.