Ефектът на OralClean & Care за Кучета и Котки в 2 Аспекта

Ефектът на OralClean + Care за Кучетата и Котките

Ефектът на OralClean & Care

Ефектът на OralClean & Care е много бърз. Ще забележите осезаема и видима промяна след само няколко дни:
• Дъхът на Вашия любимец ще бъде много по-свеж,
• Възпалението на венците ще намалее
• Зъбният камък постепенно ще изчезне.

Ако се прилага правилно това лечение ефектът на OralClean & Care​ гарантирано ще бъде успешен и видим. Само не забравяйте да:

• Давате препоръчителната доза два пъти дневно, и
• Да не позволявате на домашния си любимец да яде или да пие 30 минути преди и 30 минути след приложението.
Обичайно след 3 до 8 седмици зъбният камък изчезва. Ако продуктът се прилага навременно, той дори може да предотврати формирането на нов зъбен камък

Ефектът на OralClean + Care за Кучетата и Котките

Двата ефекта на Clean+Care

Ефектът Чистота:
OralClean + Care унищожава бактериите и почиства зъбите, като постепенно размеква зъбния камък и го отстранява от повърхността на зъба.

Ефектът Грижа:
OralClean + Care предпазва зъбите и предотвратява образуването на плаки.

Продуктите Platinum За Зъбите

Нашите продукти

Научете повече за OralClean + Care под формата на гел & спрей тук.

Моля имайте предвид:

OralClean + Care не може да се използва за премахването на пигментация на зъбите!

Вашите въпроси – нашите отговори:

Колко време продължава лечението?
Продължителността на лечението и ефектът на OralClean се определя от следните критерии, наред с други: порода, тегло, консистенция на плаката, природа, генетично предразположение, хранене. Посочването на един период е трудно поради тези многобройни фактори. При правилно, редовно нанасяне (важно: 2 пъти дневно, тъй като в противен случай плаката отново се втвърдява), според нашия опит отнема 2 до 6 седмици, за да се премахне плаката, по-дълго в отделните случаи.

Кучето не харесва продукта.
Кучетата могат да бъдат като деца в това отношение. Те не обичат да се грижат за зъбите им. Опитайте се да се придържате към него, защото единствената алтернатива на OralClean + Care е механичното отстраняване на плаката под упойка.

Кое да избера – спрей или гел?
Това зависи изцяло от вас и вашето животно – ефектът на OralClean не се определя от това. Спреят има предимството, че може да се прилага по-бързо и дозировката да се контролира по-лесно чрез пръскането. Но не всяко животно харесва шума от спрея и животното може да реагира, като поклати глава, което затруднява нанасянето. Гелът е лесен за използване и прилепва добре към плаката. За разлика от спрея обаче, трябва да си измиете ръцете, когато сте го нанесли.

Гелът е трудно да се извади от бутилката.
Моля, дръжте / съхранявайте бутилката с главата надолу.

Гелът винаги се изплъзва от пръста ми.
Поставете гела в хладилника, което променя консистенцията и го прави по-малко течащ. Ако след това държите и гела с главата надолу, е по-лесно да изпразните бутилката напълно.

Кучето ми поглъща гела – опасно ли е това?
Не, тъй като ефектът на OralClean + Care се дължи на съдържанието само на чисто натурални съставки. Той е напълно безвреден за организма на вашето куче или котка и може да се използва без никакви притеснения.