Балсам SkinCare с Облекчаващ Ефект върху Кожата на Кучета и Котки

Балсам SkinCare с Облекчаващ Ефект върху Кожата на Кучета и Котки

Помага кожата да оздравее

SkinCare е ефективен и надежден както за оказване на първа помощ, така и за лечение по време на всички етапи на заздравяването на раните.

Това е така, защото:
• Подпомага естествения процес на заздравяване на кожата
• Има антибактериален ефект
• Намалява възпалението, болката и сърбежа


SkinCare използва силата на природата, за да осигури бърза помощ в случаи на:
• одрасквания
• рани от залежаване
• порязвания
• разкъсни рани по лапите
• ухапвания от насекоми
• белези
• изгаряния
• кожни инфекции

Той предпазва кожата от влиянията на околната среда -влага, мръсотия, бактерии, вируси и гъбички. Предпазва лапичките от студа и солта през зимата.

Вашето пухкаво другарче ще усети облекчаващия ефект на SkinCare веднага щом го нанесете: балсамът има успокояващ ефект върху кожата. Кожата е освежена и обгрижена, хидратирана и еластична. Сърбежът е облекчен, а желанието за чесане, хапане и близане е намалено.

Dog and cat skin regeneration

Продукти за Грижа за Кожата на Вашия Домашен Любимец

Приложение & съставки на SkinCare

Научете повече за приложението и съставките на SkinCare.

Зарастването на раните & регенерацията – изцяло естествен процес

Ефективността на SkinCare идва от естествените съставки – безопасни и без странични ефекти и от 3-КОМПОНЕНТНАТА СИСТЕМА:

1. Натуралното маслиново масло прониква дълбоко в най-вътрешния клетъчен слой на кожата, където започва да действа, за разлика от много други мехлеми, които остават на повърхността на раната. Това, че маслиновото масло се добива от поне 300-годишни маслинови дървета го прави уникално. Дълголетието на тези дървета се дължи на високото съотношение в тях на олеуропеин и хидрокситирозол – два от най-ефективните естествени антиоксиданти. Именно тях използваме в SkinCare. Кожата е стимулирана да възобнови клетките и е защитена от свободните радикали. Маслото е забележително и със своите антибактериални, противовъзпалителни и имуноукрепващи свойства.

2. Натуралният пчелен восък запечатва раната като пластир и играе ролята на бариера. Той предпазва раната от инфекции, хидратира и е доказано средство при лечението на рани. За разлика от парафина, пчелният восък пропуска въздуха и така позволява на кожата да диша. Той има антибактериален, противовъзпалителен и успокояващ сърбежа ефект. Растежът и възстановяването на клетките е стимулиран от високото съдържание на витамин А.

3. Билковите екстракти действат както на повърхността на кожата, така и в дълбочина. Те също имат антибактериални, противовъзпалителни и оздравяващи свойства. Облекчават сърбежа и намаляват отока. Поради тази причина те винаги са били използвани за третиране и домашно лечение на редица кожни болести и раздразнения, както и за грижа за кожата. Билковите екстракти предотвратяват и противодействат на кожните инфекции.

Продукти за Грижа за Кожата на Вашия Домашен Любимец

SkinCare Лечебен Балсам за Кучета и Котки