4 Предимства на Природосъобразна Суха Кучешка Храна PLATINUM

Предимствата на PLATINUM

Предимствата на PLATINUM – храна, перфектна за метаболизма

При традиционната суха храна всяко едно парче е покрито със слой от нишесте. Той трябва да се разпадне в стомаха преди да започне храносмилането.

Тъй като това отнема време, храната остава в стомаха по-дълго време, при което кучето получава т.нар. „стомах, подут от храна”. Това състояние предизвиква подуване и газове и нараства рискът от усукване на червата.

Първия път когато дадете на Вашето куче пълноценна храна PLATINUM, ще забележите веднага: кучето Ви няма да се подуе, след като се нахрани.

ПЛАТИНУМ съдържа висококачествени лесно смилаеми протеини, идващи от 70% прясно месо, което – и това е ключовият момент – не са унищожени от топлината по време на производствения процес.

ПЛАТИНУМ съдържа балансиран въглехидратен компонент, който се смила лесно и съответства на съдържанието му в дивата природа.

В това се състои разликата със стандартната суха храна:

  • ПЛАТУНИМне се издува в стомаха и не предизвиква подуване.
  • Храната се смила бързо.
  • Нутриентите се абсорбират бързо от червата.
  • Въглехидратите и протеините се метаболизират перфектно.

Стомахът на кучето се върти, когато то се движи и може да се усуче, особено ако е пълен.

Тъй като пълноценната храна PLATINUM е високо усвояема, напрежението за стомаха е по-малко и той се изпразва много бързо. Вашето куче вероятно няма да има нужда от дълга почивка след хранене.

В сравнение със стандартните сухи храни, количеството, с което ще храните Вашето куче може да е значително по-малко, тъй като ПЛАТИНУМ се смила лесно и осигурява оптимално абсорбиране на нутриенти.

Серия Продукти за Орална Хигиена OralClean + Care

PLATINUM-Shop

Продуктите може да поръчате в нашия магазин