Сухата Храна за Кучета PLATINUM е различна с мин 70% Прясно Месо

Сухата Храна за Кучета PLATINUM е различна

Сухата Храна за Кучета PLATINUM е пълноценна и балансирана

В стандартната гранулирана за разлика от Сухата Храна за Кучета PLATINUM, протеините обикновено идват от малко количество месно брашно и основно от зърнени храни и зърнени субпродукти. Добавя се вода, хранителната маса, получена от тези компоненти се нагрява на висока температура и се пресова под високо налягане във формата на крокети. Всяка една крокета се полира със слой нишесте, което в стомаха на кучето трябва първо да се разпадне. Остатъчната влага е приблизително 8%.

В PLATINUM предприемаме съвсем различен подход

Ние сме единственият производител  в света, който влага над 70% прясно месо. Добавят се съставки, които са лесно смилаеми като ориз, царевица и/или картофи, както и студено пресовани масла, билки, минерали и витамини.

И: ние сме единственият производител, който готви тези съставки в собствен сос, без да добавяме вода, за да съхраним тяхната хранителна стойност. По този начин PLATINUM постига и поддържа високото си качество.

Всичко друго, но не и сухо

Тъй като храната PLATINUM се готви в собствения си месен сос и се суши на стайна температура, тя има по-високо съдържание на влага от традиционната суха храна.

С 18% остатъчна влага, състояща се изцяло от соковете на месото, PLATINUM е всичко друго, но не и суха храна. Това допринася изключително много за вкусовите усещания. Нашите клиенти дори казват, че PLATINUM е сочна суха храна.

Рецептата PLATINUM

Рецептата на Сухата Храна за Кучета PLATINUM

70 % прясно месо, нежен метод на готвене, висококачествени съставки – открийте рецептата и начина на приготвяне, които правят храните PLATINUM уникални.

Серия Продукти за Орална Хигиена OralClean + Care

PLATINUM-Shop

Продуктите може да поръчате в нашия магазин

Процесът Fleischsaftgarung е в основата на важните свойства на Сухата Храна за Кучета PLATINUM, които са толкова високо оценени от любителите и собственици на щастливи кучета:

Fleischsaftgarung запазва биологично важните хранителни вещества в нашата суха храна. Това е заради

  • питателни месни сокове в прясно месо,
  • ниската температура на готвене и
  • добавянето на студено пресовани масла след охлаждане при стайна температура.

Питателна Суха Храна за Кучета

Fleischsaftgarung създава удоволствие за вашето куче, напълно без добавки, ароматизанти, оцветители, миризми или подобрители на вкуса. Това се дължи на:

  • Ниската температура на готвене: Това запазва вкусовете в естественото съдържание на мазнини в прясното месо.
  • Намалението: Това е техника за приготвяне, използвана във Fleischsaftgarung, която е позната на много готвачи. Нежното готвене (намаляване) намалява съдържанието на влага в месните сокове, което прави естествения вкус на месото по-интензивен.