2 Важни Предимства на Мека Кучешка Храна PLATINUM

2 Важни Предимства на Мека Кучешка Храна PLATINUM

2 Важни Предимства на Мека Кучешка Храна PLATINUM- щастлив и здравословен живот

Ще забележите предимства на мека кучешка храна Платинум само няколко седмици след като започнете да храните кучето си с PLATINUM:

 • По-щастлив живот
  За това се грижи доброто храносмилане – черният дроб, бъбреците и кожата не са подложени на натоварване от съставки, които не носят никакви ползи.
 • По-голяма мускулна маса
  Висококачествените протеини от прясното месо / прясната риба незабавно стимулират изграждането на мускули.
 • Лъскава козина

Подхранващите масла, съдържащи се в храната, и чистотата на съставките са в основата на всички предимства на мека кучешка храна PLATINUM.

 • Перфектна за метаболизма
  PLATINUM MENU съдържа висококачествени, лесно смилаеми протеини от 83% месо / прясна риба, които – и това е ключовият фактор – не са силно денатурирани от топлината по време на готвенето. PLATINUM MENU съдържа балансирани, напълно усвояеми въглехидрати, съответсващи на тези, съдържащи се в храната в дивата природа.
 • Без опасност от непоносимости или алергии
  PLATINUM се смила толкова лесно заради натуралния си задрвословен състав и поради това появата на непоносимост е много рядка. Метаболизмът не е затруднен от денатурирани съставки, които могат да предизвикат необясним сърбеж и други кожни проблеми.
 • По-малко „отпаден продукт”
  Тъй храната PLATINUM се усвоява максимално добре от организма, кучето няма да страда нито от подуване, нито от диария. Така „тортичките”, които оставя след себе си ще бъдат компактни и оформени.
Серия Продукти за Орална Хигиена OralClean + Care

PLATINUM-Shop

Висококачествените Продуктите Platinum може да поръчате в нашия магазин.

Здравословна Мека Храна за Кучета Platinum

PLATINUM-Blog

Повече за продуктите и правилното хранене може да научите от нашия блог.