Кучешката Мека Храна PLATINUM е Различна поради 3 Причини

Кучешката Мека Храна PLATINUM е Различна

Стандартна мека храна

С добавянето на вода или месен бульон, разреден с вода, стандартната мека храна има високо съдържание на влага, а хранителната й стойност намалява. Кучешката Мека Храна PLATINUM е различна, тъй като ние прилагаме напълно иновационен подход при приготвянето на продуктите от серията MENU!

Само най-доброто за нашите кучета!

Водени от това, ние обръщаме специално внимание на хранителните съставки, които се влагат в нашата кучешка храна с премиум качество и съзнателно предприемаме друг подход:

Ние не добавяме вода при приготвянето на нашето PLATINUM MENU – нашата пълноценна мека храна се готви изцяло в собствен сос!

Кучешката Мека Храна PLATINUM е различна

Кучешката Мека Храна PLATINUM е различна – полувлажна храна с ПЛАТИНЕНО качество

Този процес не само е особено нежен, но и гарантира, че нутриентите, които са особено важни за кучето, запазват естествения си характер и не се разрушават.

Здравословна Мека Храна за Кучета Platinum

Рецептата PLATINUM

83 % месо / прясна риба, висококачествени съставки: Открийте сами какво прави рецептата и приготвянето на PLATINUM MENU толкова специални.

Серия Продукти за Орална Хигиена OralClean + Care

PLATINUM-Shop

Кучешката Мека Храна PLATINUM може да поръчате в нашия магазин

По-малко е повече!

Хранителната стойност е ключовият фактор – тя е изключително висока в храните PLATINUM MENU: сравнени с други меки храни с премиум качество, в които само 10 до 23 % от съдържанието имат хранителна стойност за кучето, храните PLATINUM MENU съдържат 35 % лесно смилаеми нутриенти и поради тази причина са много по-хранителни.

1. Без вода;

2. Само чисто месо / рибен бульон;

3. Повече нутриенти!

На практика това означава, че:

Всяка опаковка PLATINUM MENU от 375 г съответства на хранителната стойност на една премиум консерва от кучешката мека храна Platinum от 800 г. Следователно Вашето куче ще се нуждае от значително по-малко количество храна.
Кучешката Мека Храна PLATINUM е Различна

PLATINUM MENU отговаря на най-високите стандарти за качество и вкус!

Fleischsaftgarung приготвя кучешката мека храна Platinum по същия начин, по който се прави висококачествена човешка храна. Това прави кучешката еквивалентна на човешката храна. На пръв поглед това може да звучи малко прекомерно за някои собственици на кучета.

Но не е, тъй като кучето е най-добрият приятел на човека.

Кучето е напуснало гората, за да прекара живота си с хората преди около 15 000 години. Днес кучето споделя нашето местообитание и се чувства като истински член на семейството. В гората продължава да се забавлява много, но не и като алтернативен начин на живот. Сега семейството е заменило глутницата.

Преди това положението на кучето/вълка в глутницата е оказвало силно влияние върху неговото благосъстояние. Днес такъв ефект има неговата позиция в семейството. Следователно кучетата не трябва да се чувстват по-зле в която и да е област от живота от останалите членове на семейството ни.