BARF & Кучешката Храна Platinum

Кучешката храна Platinum & BARF

Концепцията “BARF” – абревиатурата означава „биологично подходящи сурови храни”

– това е термин за хранене на кучето изключително със сурови и домашно приготвени храни като прясно месо, кокали и зеленчуци. Но методът “BARF” е много повече от това. Той отразява убеждението на човека, че трябва да храни обичния си четирикрак приятел по начин, близък до природата на неговия праотец вълка.

Убедените последователи на метода “BARF” придават голямо значение на избора на пресни продукти и следват обмислен план при храненето на своите кучета. При все това ветеринарите имат критичен поглед върху този начин на хранене на кучетата. Те препоръчват в допълнение към естествената храна собствениците на кучета да добавят необходими съставки, които може и да липсват в диетата “BARF”.

Тези съставки трябва да се купуват отделно и да се смесват с храната. Те включват, например, калций, мед, цинк, йод, витамини А и D, както и някои незадължителни, но все пак препоръчителни добавки като билки и екстракти от зеленоуста мида.

Кучешката храна PLATINUM е перфектната алтернатива или препоръчителната добавка към диетата “BARF”.

Ние  в PLATINUM отчитаме вълчите корени на кучето, но не правим никакви компромиси с качеството на нашите хранителни добавки. Използваме необичайно висока пропорция прясно месо (в PLATINUM MENU тя е поне 83 %). Обогатяваме нашата пълноценна храна с всички необходими допълнителни съставки, които са нужни за балансираното хранене на едно здраво и подвижно куче.

Така че ако искате да приложите метода “BARF” като концепция за хранене за Вашето куче, но не разполагате с необходимото за това време (лично да приготвяте храната, да купувате, съхранявате и поддържате свежестта на продуктите, да миксирате необходимите допълнителни съставки и т.н.), ние Ви препоръчваме кучешката храна PLATINUM!

Много собственици на кучета, следващи концепцията “BARF”, оценяват нашите продукти като най-добра алтернатива по време на ваканции и в други ситуации, в които е невъзможно да се осигурят прясно месо и пресни зеленчуци. Други почитатели на “BARF” допълват PLATINUM с други свежи съставки.

Серия Продукти за Орална Хигиена OralClean + Care

PLATINUM-Shop

Продуктите PLATINUM може да поръчате в нашия магазин