Храненето на Кучета & Продуктите PLATINUM

Питателна Суха Храна PLATINUM за Кучета от Всички Възрасти
PLATINUM & Храненето

Кучетата се нуждаят от месо

Храненето на кучетата С PLATINUM им дава това, от което се нуждае вълкът в тях: висококачествени протеини, произхождащи от минимум 70% прясно месо – хранене, което е подходящо за вида им и е предназначено за всички породи и възрасти. Най-добрата храна за силен имунитет!

За Platinum

Храненето на Кучетата с Platinum

Въпроси & Отговори - често задавани въпроси относно храните PLATINUM.

За Platinum

PLATINUM & BARF

Храненето на кучетата с PLATINUM е допълнение или полезна алтернатива на метода „Barf”.

Серия Продукти за Орална Хигиена OralClean + Care

PLATINUM-Shop

Продуктите PLATINUM може да поръчате в нашия магазин

В сравнение с конвенционалната суха храна, която се приготвя главно от месно брашно, методът за бавно готвене на месо в собствен сок изисква поне 70% прясно месо, за да се приготви сухата храна PLATINUM. Разликата между месното брашно и прясното месо е огромна като хранителни пози за вашия любимец. 

За да се получи месно брашно от прясно месо, прясното месо трябва да се нагрява силно и дълго време да се излага на висока температура, често също и на високо налягане. Това премахва богатия на хранителни вещества месен сок от прясното месо в допълнение към ароматната мазнина. Следователно месното брашно има значително по-ниско съдържание на хранителни вещества от прясното месо.

Благодарение на метода на бавно приготвяне месото в собствените му сокове, сухата храна PLATINUM не съдържа никакви оцветители, подобрители или аромати.