Кучетата се Нуждаят от Месо и Храните Platinum Съдържат над 70%

Кучетата се нуждаят от месо:
Независимо дали имате Джак Ръсел Териер или Златен Ретривър: всички кучета са еднакви, когато стоят пред купата си за храна. Дори и тяхната „плячка“ да им се дава на малки парченца в днешно време – инстинктът им все още е същият. Кучетата произхождат от вълци и все още вълкът е в тях.
Кучетата знаят точно какво искат: то трябва да е месо, възможно най-естествено и свежо. Точно както в миналото, когато техните предци все още обикаляха горите в търсене на плячка.
С Храните Platinum ВАШЕТО КУЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИ ТОЧНО ТОВА, ОТ КОЕТО ВЪЛКЪТ В НЕГО СЕ НУЖДАЕ: висококачествена пълноценна храна, състояща се от поне 70% прясно месо / прясна риба – за възрастни кучета на всяка възраст и от всяка порода, както и за кутрета и за млади кучета

Храносмилателният тракт на кучето е пригоден за хранителния режим на месоядните. В общи линии, времето, в което храната стои в гастроинтестиналния тракт, зависи от отделянето и абсорбирането на нутриентите. Така храната, което е трудно смилаема изисква по-дълга храносмилателна система. Следователно, при различните животински видове се наблюдават различни съотношения, когато се сравняват дължината на тялото и дължината на храносмилателната система.

Това съотношение позволява да се направят изводи за хранителните навици. Месото може да е храната, която се смила най-лесно. По същество вегетарианските храни, като сено и слама например, са много по-трудно смилаеми. Със съвременните кучешки храни се прави опит да се осигури нужното предварително смилане на зеленчуковите съставки чрез топлинна обработка.

Alimentery canal of the dog

Кучетата се нуждаят от месо

Length of the alimentary canal in relation to the body

Кучетата се нуждаят от месо
Кучетата се Нуждаят от Месо и Храните Platinum го Осигуряват

Храните Platinum осигуряват на кучето здравословен живот

Храните Platinum следват природата: какво е важно за храненето на едно куче

Серия Продукти за Орална Хигиена OralClean + Care

PLATINUM-Shop

Продуктите PLATINUM може да поръчате в нашия магазин