Класация на най-добрите Кучешки Храни 2020

Много собственици на кучета и котки се опитват да открият най-подходящата храна за своя домашен любимец. Това може да бъде дълго и сложно търсене, особено когато става въпрос за чувствителни четириноги приятели. Поради това онлайн Класация на най-добрите Кучешки Храни 2020 разработва „печат“ за одобрение – топ марка, на най-високо оценените марки, за да подпомогне вземането на решения.

Предоставената информация за домашния любимец (напр. Възраст, тегло, алергии, ниво на активност) се сравнява и анализира с други отзиви на клиенти, за да се даде на собственика на домашен любимец информационен преглед на доставчиците на храни за домашни любимци, пригодени за собствения им любимец и да се предостави възможност за персонализирана препоръка. 

След това собственикът на домашния любимец оценява храната в различни категории и чрез специално разработен алгоритъм се изчислява рейтинг въз основа на тази препоръка и и информация.

Класация на най-добрите Кучешки Храни 2020 определя Топ 20 от над 250 различни марки храни. За целта миналата година са събрани и оценени 107 732 независими и прозрачни отзива от собственици на кучета и котки. Всяка марка може да спечели до 5 звезди в категориите „цялостно удовлетворение“, „стойност за парите“ и „състав“.

Всяка марка храна може да бъде оценена с до 5 звезди в категориите за цялостно удовлетворение, съотношение цена-качество и състав. За всяка представена оценка първо изчисляваме средната стойност (средно аритметично) от трите индивидуални оценки. След това се получава съответната обща оценка на марка.
За да попаднат в класация сред 10-те най -добре оценени марки, хранителните марки трябва да са получили поне 1000 оценки и среден рейтинг от 3,5 звезди. С 20-те най- високо оценени марки 2020 – печат за одобрение има поне 500 оценки, точно както при общата най-добре оценена марка 2019 – печат за одобрение, марките трябва да са генерирали поне 30 отзива през 2019г. и минимален рейтинг от 3,5 звезди , т.е. човек може да определи като „добра“.

CheckForPet

Изключително сме доволни, че за втора поредна година заемаме първо в най-рейтинговата потребителска класация сред всички марки сухи и меки храни за домашни любимци!

PLATINUM оглавява Класация на най-добрите Кучешки Храни 2020, а също и през 2019!

С общо 2954 независими отзива, PLATINUM постигна добри резултати във всички категории – впечатляващ по своя състав, съотношение цена-качество и цялостно удовлетворение. Това прави PLATINUM най-високо оценената топ марка в сектора на храните за домашни любимци за втора поредна година. Този рейтинг потвърждава нашата ежедневна работа и нашата философия, която винаги се фокусира върху здравето и щастието на нашите четириноги приятели.

Бихме искали да благодарим на нашите клиенти, които направиха възможна наградата Топ Марка и ни отредиха първо място в толкова престижна класация!

Класация на най-добрите Кучешки Храни 2020
Кучетата искат и се нуждаят от храна, чийто състав наподобява  „плячката“, която е била част от менюто на техните предци, сме убедени от PLATINUMТОП марка 2020.  И точно затова основният компонент на храната PLATINUM е прясно месо и риба, както и висококачествени съставки като плодове, зеленчуци и билки, за да осигурят оптимално храносмилане на вашия четириног приятел.

Естествената здравословна суха храна от PLATINUM не съдържа пшеница и глутен, както и оцветители, миризми, подобрители на вкуса и захар. Използват се само висококачествени хранителни съставки: 70% прясно месо, лесно смилаеми съставки като ориз, царевица и / или картофи, както и висококачествени студено пресовани масла, билки, витамини и минерали.
Месото се готви внимателно в собствен сок и след това се суши при стайна температура. Това дава на сухата PLATINUM храна по-високо съдържание на влага. По време на производството не се добавя вода.

Нашият плюс:  Благодарение на висококачествените съставки и нежната подготовка, сухата храна PLATINUM не залепва в стомаха и по този начин намалява риска здравословни проблеми. Сухата храна се предлага в много разновидности, например Adult Chicken, Puppy пиле, Adult Lamb + Rice, Adult Iberico & Greens или Adult Beef & Potato.

Класация на най-добрите Кучешки Храни 2020

Зарадвайте кучето си – полувлажната Platinum храна също се произвежда според този девиз. Естествената и здравословна мека храна е, подобно на сухата, без пшеница и глутен и без оцветители и мирис, подобрители на вкуса и захар.
При производството на меки храни PLATINUM се използват само висококачествени хранителни съставки. Месото и рибата се приготвят внимателно в собствения им сок и без добавяне на вода. Месото и рибата се допълват от висококачествени доставчици на въглехидрати като ориз и картофи, както и масла, витамини и избрани зеленчуци с естествени антиоксиданти.

Нашият плюс: Поради специалната подготовка важните хранителни вещества в продуктите Pldtinum остават напълно естествени и „неразредени“, а естествената влажност е вследствие изключително само от сока от прясно месо и прясна риба. Продуктовата гама включва седем сорта, които се състоят от най-малко 83% прясно месо и прясна риба. Те включват: MENU Пиле,  Говеждо & Пиле, Риба & Пиле, Пуешко & Сьомга, Патица & Пуйка, Риба, Иберийско & Пуйка, и Puppy Пиле.

Източник: checkforpet.de